NTlyd

Grej laver ikke lyd, mennesker gør!

Live Events

Som lydteknikker har jeg en lang erfaring med live events inden for en lang række genrer. Jeg har igennem tiden afviklet over tusind koncerter, teaterforstillinger og konferencer, altid med fokus på teknisk kvalitet og  æstetik.

Iblandt de mest nævneværdige arrangementer kan nævnes tournéer med svenske Engel og århusianske Malrun samt  flere danske metal-festivals  så som Sick Fest i Odense og Midwinter Meltdown i Randers.


En af de vigtigste ting i den sammenhæng, er at opnå en kraftfuld, fysisk følelse for publikum uden at nogen får trykket ørene, eller  "savet hovedet af", som vi kalder det blant lydteknikkere.


De førnævnte arrangementer er naturligvis primært inden for den hårdere ende af skalaen  med dundrende stortrommer og råben og skrigen i rå mængder, men det betyder ikke at det er det eneste, jeg har erfaring med.


Igennem flere år har jeg også i mit dagjob hos Ran-Mix lyd og lys  haft ansvaret for afvikling i Jazzteltet i Randersugen ligesom jeg ved adskillige lejligheder har afviklet klassiske arrangementer, både med kammermusik og opera med stor succes.


Dertil kommer et hav af amatørteaterforrestillinger og konferencer, hvor opgaven består i at forstærke tale klart og tydeligt uden at lave hyl og hvin til gene for publikum og optrædende.


Selvom NTlyds primære fokus er ekspertisen i højere grad end selve grejet,  kan jeg i samarbejde med partnere tilbyde  det grej, der  kunne være behov for  til at lave det event, som du  går og drømmer om.

 

Kontakt

Niels Thøgersen

Tlf.: +45 22301605

Send Mail